Werkwijze

Wat kun je bij mij verwachten

We beginnen met een gratis kennismakingsgesprek van ca. een half uur.  Dit doen we om te kijken of het klikt en of jij je bij mij op je gemak voelt. Als dat niet het geval is werkt de therapie namelijk niet of minder goed.

Een sessie duurt gemiddeld tussen de 60 en 75 minuten. Meestal zijn er 7 tot 10 sessies nodig per thema, met minimaal een week of langer tussen de sessies. Iedere sessie is weer anders omdat we per keer een ander aspect van het probleem behandelen.

Wil je met mij doorgaan, dan maken we een intake-afspraak. In een uitgebreide intake bespreken we de thema’s waar jij aan wilt werken en de uitkomsten die je graag wilt bereiken. Ik stel je vragen met de bedoeling direct tot de kern van het probleem door te dringen.
Mogelijk krijgen we daardoor al een indruk van de oorzaak van je
probleem. Ik stel dan een manier voor om je te helpen en vertel je wat je daarvan mag verwachten. We bepalen samen wat je zelf doet tot de volgende sessie.

Vormen van therapie

Ik gebruik verschillende therapievormen die ik ook met elkaar
combineer.  Ik stem de best passende  werkwijze af op jou en jouw specifieke hulpvraag.
Hieronder licht ik een paar therapievormen toe.

Daarbij gebruik ik ook technieken om te werken met je innerlijke kind en ondersteun ik de therapie met aromatherapie en de MIR methode.

Poly-energetische therapie en de reguliere geneeskunde

Gebruik poly-energetische therapie naast en niet in plaats van een medische of psychische behandeling. Raadpleeg bij ernstige klachten altijd een bevoegd medicus. Informeer je over je klacht en laat een arts een diagnose stellen.

terug naar boven
La Luce - Lichter LevenKom in je kracht en leef lichter.

Voor jonge mensen (20-35) met faalangst en keuzestress.