Werkwijze

Wat kun je bij mij verwachten

We beginnen met een gratis kennismakingsgesprek van circa een half
uur in mijn praktijk. Dit doen we om te kijken of het klikt en of jij je bij mij op je gemak voelt.  Als dat niet het geval is bereiken we namelijk niet het optimale resultaat voor jou.

Ik werk vanuit een holistische visie, dus met aandacht voor de mens als geheel, dat wil zeggen met aandacht voor mentale, lichamelijke, emotionele en geestelijke aspecten. Het werken vanuit het onderbewuste speelt een grote rol bij wat ik doe. Daar ligt veel wijsheid opgeslagen. Via je onderbewuste kom je veel over jezelf te weten en krijg je heldere inzichten die jou helpen in je proces. Tijdens het kennismakingsgesprek leg ik wat meer uit over hoe ik dat doe en jij kunt daarover vragen stellen.

Wil je met mij doorgaan, dan maken we een intake-afspraak. In een uitgebreide intake bespreken we het thema waar jij aan wilt werken
en de uitkomst die je graag wilt bereiken. Ik stel je vragen met de bedoeling direct tot de kern van het probleem door te dringen. Ik stel dan een manier voor om je te helpen en vertel je wat je daarvan mag verwachten. Belangrijk daarbij is jouw inzet en motivatie.

Een sessie duurt gemiddeld tussen de 75 en 90 minuten want ik neem graag de tijd voor jou om op die manier dieper te kunnen werken. Een traject bestaat gemiddeld uit 6 – 10 sessies. Iedere sessie is weer anders omdat we per keer een ander aspect van het probleem behandelen. Tussen de sessies zit gemiddeld twee weken zodat er voldoende tijd is om hetgeen aan de orde is gekomen te integreren in je systeem.
We bepalen samen wat je zelf doet tot de volgende sessie en hoeveel tijd jij tussen de sessies wilt hebben.

Voor aanvang van het traject vraag ik je een behandelingsovereenkomst (informed consent) te tekenen.

De reguliere geneeskunde

Gebruik deze complementaire vorm van therapie naast en niet in plaats van een medische of psychische behandeling. Raadpleeg bij ernstige klachten altijd een bevoegd medicus.

terug naar boven
La Luce - Lichter LevenKom in je kracht en leef lichter.