Vastgelopen in je werk, studie of leven…

Als je vastloopt…

La luce.nl als je vastloopt in je levenhelp ik je ontdekken waarom je soms vastloopt, waar je vastloopt en wat je wilt veranderen in je leven. Door je bewust te maken van jezelf,
jouw kracht, je overtuigingen, de manier waarop je met situaties of problemen omgaat en door je te leren voelen.

Haal het beste uit jezelf ! 

Ben je de regie kwijt? Ben je onzeker, vaak somber, bang om fouten te maken of vind je het moeilijk om keuzes te maken of je grenzen duidelijk aan te geven?  Onder mijn begeleiding onderzoek je de belemmeringen die je tegenkomt. Dat hoeft niet altijd zwaar te zijn, het kan soms juist op een speelse manier.  Vervolgens ga je op zoek naar naar jouw kwaliteiten.  Je zult verbaasd zijn hoeveel krachtbronnen je in jezelf ontdekt! Door deze kracht op de juiste manier in te zetten haal je het beste uit jezelf.

Ontdek dat de antwoorden op je vragen en problemen liggen opgeslagen in jezelf!

Jij bepaalt

Jijzelf geeft aan wat goed voelt en waar je aan wilt werken. Je
bereikt het resultaat zelf. Ik geef slechts mogelijkheden aan. Ik help je met het vinden van een voor jou passende oplossing, waardoor je nieuwe keuzes gaat maken. Alleen al de ervaring van je eigen bewustwording-  en helingsproces zelf aanpakken, versterkt je zelfvertrouwen en gevoel van eigenwaarde.
Natuurlijk staan bij mij aandacht, veiligheid, vertrouwen, samenwerking en respect voor elkaar voorop.

Wil jij het beste uit je jezelf naar boven halen? Gun jij jezelf een lichter leven? Neem dan nu contact met me op en maak een afspraak.

terug naar boven
La Luce - Lichter Leven  Iedere sessie is een ontdekkingsreis naar jezelf.