Testimonials

 

“Hulp zoeken is voor mij geen makkelijke stap geweest, maar toen ik het eindelijk deed stond Anja met open armen voor mij klaar. Ze heeft mij tot inzichten gebracht waar ik nog heel mijn leven iets aan zal hebben.
Ik heb mijn verhaal kunnen doen en door de sessies van Anja heb ik weer meer rust in mijzelf. Hier ben ik haar heel dankbaar voor.”

“Door de behandeling bij Anja ben ik zelfbewuster geworden en zit ik lekkerder in mijn vel.”

 

“Toen ik in een lastige periode terecht kwam in mijn nog jeugdige
leven, was ik heel blij dat ik al contact had met Anja en dat ik direct bij haar terecht kon. Hulp vragen is vaak een lastige stap maar bij haar voelde ik me direct op mijn gemak. Natuurlijk heeft al het
herstel tijd nodig en de hulp die Anja bood is niet alleen bruikbaar
in momenten van crisis maar kan ik gebruiken voor de rest van mijn leven. Ik heb mezelf beter leren begrijpen en mijn angsten
overwonnen op een rustige,  zachte en heldere manier.”

 

“Bij Anja voel ik me veilig en daardoor kan ik me openstellen voor dat wat op dat moment nodig is.  Anja ervaar ik als liefdevol, zonder oordeel,  integer, rustig, goed kunnen luisteren. Iedere keer als ik ben geweest is er veel gebeurd en opgeruimd en heb ik nieuwe inzichten verkregen. Voel me dan ook een stuk rustiger. Alles mag zijn wat er is. Veel emoties die opgeslagen zijn in mij kunnen zo aangeraakt worden en losgelaten. Ze heeft meerdere methoden tot haar beschikking en weet en voelt exact wat nodig is. Dank daarvoor lieve Anja.”

“Mijn sessie was hartverwarmend.  Dank!”

” Anja is meelevend en stelt goede vragen. Luisterend maar niet oordelend, laten gebeuren en aandacht voor gevoelens!  Dat zijn de ingrediënten van een nuttige, fijne en warme behandeling .  Ik heb er veel aan gehad. Dank je wel Anja.”

“Dank, dank, dank voor je hulp! Mooiste cadeau van vanochtend, is de spiegel, die je me toont, dat ik diep van binnen graag wil delen.”

“Met diep respect voor de medemens en een enorm inlevingsgevoel, heeft Anja samen met mij aan mijn bewustzijnsontwikkeling gewerkt en hebben we naar zich voordoende situaties gekeken. Steeds wist Anja met de juiste methode mij weer in de goede richting te begeleiden. Een absolute aanrader voor verleden, heden en toekomst!!!”

 

terug naar boven

Kom vanuit kwetsbaarheid in je kracht. La Luce - Lichter Leven