Recensies

Dit zeggen mensen die bij mij in behandeling geweest zijn over mij:

“Bij Anja heb ik veel nieuwe dingen over mezelf kunnen ontdekken, met het meeste geduld en vertrouwen. De sessies hebben mij veel rust gebracht en hebben ervoor gezorgd dat ik nu met vertrouwen in mezelf in het leven sta. Daar ben ik Anja erg dankbaar voor. ”

“Een paar sessies bij Anja hebben ervoor gezorgd dat het nu super goed met  me gaat. Ik voel me een heel ander mens:  ik ben veel positiever en collega’s merken ook op dat ik veel opener ben. Ik ben er heel blij mee”.

“Hulp zoeken is voor mij geen makkelijke stap geweest, maar toen ik het eindelijk deed stond Anja met open armen voor mij klaar. Ze heeft mij tot inzichten gebracht waar ik nog heel mijn leven iets aan zal hebben.
Ik heb mijn verhaal kunnen doen en door de sessies van Anja heb ik weer meer rust in mijzelf. Hier ben ik haar heel dankbaar voor.”

“De sessies met Anja waren voor mij momenten om naar uit te kijken in een erg stressvolle en verdrietige periode. Ik voelde constante paniek en angst in mijn lichaam maar de momenten met Anja brachten rust en ze gaf me inzichten en tips die me thuis ook rustiger maakten. Heel erg bedankt hiervoor!”

“Mijn doel was om makkelijker om te gaan met veranderingen in mijn leven en met name in mijn werk. Een nieuwe uitdagende baan ging altijd samen met zware negatieve gedachtes die ik alleen kan omschrijven als een mentale zelfkastijding. De sessies met Anja hebben mij doen begrijpen hoe deze denkpatronen zijn ontstaan waardoor ik veel meer begrip en respect voor mijzelf heb ontwikkeld. Anja, ik ben ontzettend dankbaar voor je hulp en het creëren van een veilige omgeving waarin ik mezelf weer heb leren vertrouwen.”

“Door de behandeling bij Anja ben ik zelfbewuster geworden en zit ik lekkerder in mijn vel.”

“Toen ik in een lastige periode terecht kwam in mijn nog jeugdige leven, was ik heel blij dat ik al contact had met Anja en dat ik direct bij haar terecht kon. Hulp vragen is vaak een lastige stap maar bij haar voelde ik me direct op mijn gemak. Natuurlijk heeft al het herstel tijd nodig en de hulp die Anja bood is niet alleen bruikbaar in momenten van crisis maar kan ik gebruiken voor de rest van mijn leven. Ik heb mezelf beter leren begrijpen en mijn angsten overwonnen op een rustige,  zachte en heldere manier.”

“Bij Anja voel ik me veilig en daardoor kan ik me openstellen voor dat wat op dat moment nodig is.  Anja ervaar ik als liefdevol, zonder oordeel, integer, rustig, goed kunnen luisteren. Iedere keer als ik ben geweest is er veel gebeurd en opgeruimd en heb ik nieuwe inzichten verkregen. Voel me dan ook een stuk rustiger. Alles mag zijn wat er is. Veel emoties die opgeslagen zijn in mij kunnen zo aangeraakt worden en losgelaten. Ze heeft meerdere methoden tot haar beschikking en weet en voelt exact wat nodig is. Dank daarvoor lieve Anja.”

“Ik kon bij Anja snel terecht en vanaf moment één was er een klik. Ze neemt uitgebreid de tijd om naar je verhaal te luisteren totdat ze besluit welke interventie ze wil gaan toepassen. Dit laatste gebeurde altijd in overleg. Na een sessie bij Anja had ik altijd een gevoel van innerlijke rust en kalmte. Deze kalmte was zeer gewenst in een periode van chaos en drukte. Ook buitenom de sessies is Anja erg begaan en betrokken.”

“Ik heb de therapie als erg prettig ervaren. Anja is erg behulpzaam en ze luistert naar het hetgeen waar je mee zit. Ik voelde me veilig bij haar in de praktijk en ik ben blij dat ik me nu beter voel na deze therapie.”

“Mijn sessie was hartverwarmend.  Dank!”

“Anja is meelevend en stelt goede vragen. Luisterend maar niet oordelend, laten gebeuren en aandacht voor gevoelens!  Dat zijn de ingrediënten van een nuttige, fijne en warme behandeling.”

“Met diep respect voor de medemens en een enorm inlevingsgevoel, heeft Anja samen met mij aan mijn bewustzijnsontwikkeling gewerkt en hebben we naar zich voordoende situaties gekeken. Steeds wist Anja met de juiste methode mij weer in de goede richting te begeleiden. Een absolute aanrader!!!”

terug naar boven

Kom vanuit kwetsbaarheid in je krachtLa Luce - Lichter Leven