Contact

Meer weten of een afspraak maken?

Neem gerust vrijblijvend contact met mij op – per telefoon of e-mail – als je meer wilt weten of als je een afspraak wilt maken voor een gratis
kennismakingsgesprek.  Als ik aan het werk ben staat mijn telefoon uit. Neem ik mijn telefoon niet op, spreek dan mijn voicemail in of stuur me een e-mail; dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op.

Anja van den Hoogen  praktijkruimte La Luce Renkum
Renkum
Tel.: 06 36 31 32 55

E-mail: info@laluce.nl

KvK Arnhem : 51521105

 

Vertrouwelijk

Het is belangrijk dat jij je veilig voelt om alles te vertellen. Daarom wordt alles wat jij vertelt met zorgvuldigheid behandeld.

Bij verhindering

Ben je verhinderd, geef dit dan zo snel mogelijk aan mij door. Minimaal 24 uur van tevoren. Neem contact met mij op via telefoon, e-mail of  stuur een sms.  Niet tijdig afgezegde afspraken breng ik  in rekening.

 terug naar boven
Leef lichter en voeL JE VRIJ!