Even voorstellen

Ik ben Anja van den Hoogen.
Mijn levensmotto is: volg je hart. Je hart wijst je de weg. Het maakt je gelukkiger, ook al valt het niet altijd mee je hart te volgen. Je verstand is het er niet altijd mee eens, maar dat is angst voor het onbekende. Door mijn hart te volgen heb ik mooie ervaringen opgedaan. In mijn jarenlange werk voor vluchtelingen, als preventiemedewerkster en als vertrouwenspersoon heb ik mooie mensen ontmoet. Ze hebben me veel geleerd over veerkracht en vertrouwen (in jezelf en anderen).  Werken aan zelfvertrouwen met mensen die nog aan het begin van hun volwassen leven staan, is mijn passie en geeft mij veel energie.

Daarnaast vond en vind ik het heerlijk om workshops te geven als:
“Uit je Hoofd, in je Lijf – mindful bewegen en ontspannen”,
“Zelfvertrouwen vergroten” en “Doen waar je blij van wordt”.
De ontdekking van het bestaan van de HBO opleiding tot Poly-energetisch Therapeut  kwam op het juiste moment op mijn pad en heeft ertoe geleid dat ik Praktijk La Luce met veel plezier ben gestart in 2011. Ik volg daarnaast regelmatig bij- en nascholingen en  ben  in het bezit van het diploma Psychosociale Basiskennis (PSBK).

Dit zeggen mensen die bij mij in behandeling geweest zijn over mij:

“Hulp zoeken is voor mij geen makkelijke stap geweest, maar toen ik het eindelijk deed stond Anja met open armen voor mij klaar. Ze heeft mij tot inzichten gebracht waar ik nog heel mijn leven iets aan zal hebben.
Ik heb mijn verhaal kunnen doen en door de sessies van Anja heb ik weer meer rust in mijzelf. Hier ben ik haar heel dankbaar voor.”

“Door de behandeling bij Anja ben ik zelfbewuster geworden en zit ik lekkerder in mijn vel.”

“Toen ik in een lastige periode terecht kwam in mijn nog jeugdige
leven, was ik heel blij dat ik al contact had met Anja en dat ik direct bij haar terecht kon. Hulp vragen is vaak een lastige stap maar bij haar voelde ik me direct op mijn gemak. Natuurlijk heeft al het herstel tijd nodig en de hulp die Anja bood is niet alleen bruikbaar in momenten van crisis maar kan ik gebruiken voor de rest van mijn leven. Ik heb mezelf beter leren begrijpen en mijn angsten overwonnen op een rustige,  zachte en heldere manier.”

“Bij Anja voel ik me veilig en daardoor kan ik me openstellen voor dat wat op dat moment nodig is.  Anja ervaar ik als liefdevol, zonder oordeel, integer, rustig, goed kunnen luisteren. Iedere keer als ik ben geweest is er veel gebeurd en opgeruimd en heb ik nieuwe inzichten verkregen. Voel me dan ook een stuk rustiger. Alles mag zijn wat er is. Veel emoties die opgeslagen zijn in mij kunnen zo aangeraakt worden en losgelaten. Ze heeft meerdere methoden tot haar beschikking en weet en voelt exact wat nodig is. Dank daarvoor lieve Anja.”

“Mijn sessie was hartverwarmend.  Dank!”

” Anja is meelevend en stelt goede vragen. Luisterend maar niet oordelend, laten gebeuren en aandacht voor gevoelens!  Dat zijn de ingrediënten van een nuttige, fijne en warme behandeling .  Ik heb er veel aan gehad. Dank je wel Anja.”

“Dank, dank, dank voor je hulp! Mooiste cadeau van vanochtend, is de spiegel, die je me toont, dat ik diep van binnen graag wil delen.”

“Met diep respect voor de medemens en een enorm inlevingsgevoel, heeft Anja samen met mij aan mijn bewustzijnsontwikkeling gewerkt en hebben we naar zich voordoende situaties gekeken. Steeds wist Anja met de juiste methode mij weer in de goede richting te begeleiden. Een absolute aanrader voor verleden, heden en toekomst!!!”

Graag tot ziens in mijn praktijk !La Luce - Lichter Leven