Annette

annette retreat Italie 2018
Annette Schutte

Mensen boeien mij. Ik luister graag naar hun verhalen, hun geschiedenis, hun drijfveren. In mijn werk als fysiotherapeute voelde ik al een sterke interesse in de mens als geheel, in het samenspel van lichaam en geest. De psychologische kant trok mij dan ook steeds meer.

De opleiding tot Analytisch Teken Therapeut bood mij precies die aanvullende kennis die ik nodig had. Ik was vanaf het eerste moment enthousiast over de enorme zeggingskracht van tekeningen, de taal van het onbewuste die daarin tot uitdrukking komt en de krachtige manier van zelfontdekking met deze therapievorm.
Sinds 2014 ben ik met veel plezier werkzaam in mijn eigen praktijk Path-Coach.

Wat was ik blij verrast toen mijn nicht Anja mij haar voorstel deed om mee te doen met de organisatie van retraites in Italië.
Als kinderen organiseerden wij al de ene schoolvakantie bij haar en de andere bij mij. Nu delen wij naast onze levens en levenservaringen ook ervaringen en bijscholingen op het professionele vlak.

Begrijpelijk dat ik deze uitdaging graag aan wilde gaan.

Vanaf het eerste moment stroomden onze initiatieven tot een programma waar wij zelf heel enthousiast van worden. Ook ik zie er naar uit je te ont-moeten in Italië.

Annette Schutte
www.path-coach.nl