Anja

Anja retreat Italië 2018
Anja van den Hoogen

Sinds 2011 ben ik werkzaam als coach/therapeut in mijn praktijk
La Luce – Lichter Leven.  Ik werk voornamelijk met jonge mensen (35-) aan hun persoonlijke ontwikkeling door het creëren
van een licht leven vol zelfvertrouwen.

Daarnaast heb ik tot begin 2016 vijf jaar deel uitgemaakt van de kerngroep van Happiness4all in Wageningen. Een stichting met als doel :  moeiteloos creëren en Geluk in de wereld verspreiden. Ik werkte mee aan de organisatie van de jaarlijkse Geluksdag (een beurs), aan twee bijzondere boostcamp dagen zelfvertrouwen en diverse workshops en lezingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit.

Toen mijn partner en ik samen met een bevriend stel medio 2016 eigenaar werden van Le Vignole wist ik meteen dat ik deze plek niet voor mezelf wilde houden. Ik voel me daar zó gelukkig en rustig, dat wil ik met jou delen.

Ik legde mijn plannen voor aan mijn nicht Annette, waarmee ik van kinds af aan een heel goede band heb. Zij werkt ook als coach en was meteen enthousiast om mee te doen. We hebben een programma in elkaar gezet waar wij zelf blij van worden. En daar gaat het om tijdens deze reis: op een ontspannen manier werken aan jezelf en er blij van worden. Iets mee naar huis nemen waar je nog tijden op kunt teren en waar je energie van krijgt.
Ik ben ook heel blij dat Shannon mee gaat om ons te ondersteunen bij allerlei praktische zaken. Ik zie ernaar uit je te ontmoeten in Italië.

www.laluce.nl   tel. 0636313255.